Truffels Basisrecept

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kom in pan mt kokend water zetten. Chocolade boven kom in stukjes breken, boter toevoegen en chocolade laten smelten. Een voor een eidooiers en poedersuiker erdoor roeren. Mengsel 2 uur in koelkast laten opstijven. +/- 16 balletjes vormen en koel bewaren. ====== [color=blue:df70a44d40]Truffels Met Whiskey[/color:df70a44d40] basisrecept truffels (zie hierboven), geraspte schil van 1 sinaasappel, 2 tl. whiskey, 2 tl. bittere sinaasappelmarmelade, cacaopoeder
Voorbereiding
swijze: Door basisrecept truffels geraspte sinaasappelschil, whiskey en sinaasappelmarmelade roeren. Mengsel 2 uur in koelkast laten opstijven. Ovale truffels ervan rollen en door cacao wentelen. Koel bewaren. ====== [color=blue:df70a44d40]Truffels Met Butterscotch[/color:df70a44d40] Ingredi?nten: basisrecept truffels (zie hierboven), 100 gram rietsuiker, 15 gram boter
Voorbereiding
swijze: In pan 25 ml. water met 100 gram rietsuiker en boter vaan de kook brengen. Voor het koken 1 maal goed omroeren. Zodra mengsel transparant, vloeibaar en lichtbruin is pan van vuur nemen. Mengsel direct op bakpapier schenken en laten afkoelen. In stukken breken en in keukenmachine tot kleine stukjes hakken. 40 gram gehakte butterscotch door chocolademengsel roeren. Mengsel 2 uur in koelkast laten opstijven. Ronde truffels vormen en door rest van butterscotch rollen. Koel bewaren.

Truffels Basisrecept is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten
10 min
Bekijk recept