Tonijncarpaccio met courgettes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tonijnfilet een uurtje in de diepvriezer leggen. Hij is dan hard genoeg om in flinterdunne plakjes te snijden. De olijfolie met het citroensap mengen en kruiden met peper en zout. De tonijnplakjes met deze marinade begieten en 30 minuten in de koelkast plaatsen. De courgette in flinterdunne reepjes snijden. De courgettereepjes 1 minuut in gezouten water blancheren en dan in koud water laten schrikken. De tomaat pellen, in vieren snijden, de pitjes verwijderen en de partjes in reepjes snijden. De tonijnplakjes over de borden verdelen. De courgetteslierten rond een vork tot een bolletje draaien en telkens een bolletje op de vis leggen. Rondom de tonijn preischeutjes en reepjes tomaat schikken. Eventueel kruiden met peper.

Tonijncarpaccio met courgettes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Avocado met tonijncarpaccio
15 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijncarpaccio met spekjesdressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
tonijncarpaccio op een rolletje
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept