Tonijnsteaks met zilveruitjes en spekjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een brede pan. Laat de spekblokjes er zachtjes in bruinen. Haal de spekblokjes uit de pan en bak er de diepgevroren zilveruitjes in, gedurende 3 à 4 min. Haal ze uit de pan. Leg de diepgevroren tonijnsteaks erin en laat ze lichtjes kleuren gedurende 2 min. Draai ze voorzichtig om met een spatel. Kruiden met peper en zout. Bevochtig met de witte wijn en de congnac. Laat afgedekt op een zacht vuurtje pruttelen gedurende 15 to 25 min. (afhankelijk van de dikte van de steaks). Doe de tomatenblokjes, de room, uitjes en gerookt spek bij de saus. Laat op een hevig vuur lichtjes inkoken. Kruid met een mespunt paprika, peper en zout. serveer de tonijnsteaks met veel saus. Geef er pasta of rijst bij.

Tonijnsteaks met zilveruitjes en spekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept