Torta Pasquale Siciliana

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het deeg in twee. Beboter een taartvorm (officieel moet die rechthoekig zijn, maar ik heb gewoon een ronde springvorm gebruikt) en bestuif deze met wat bloem. Bekleed de bodem en de opstaande rand met de ene helft van het deeg. Giet de vulling er voorzichtig overgeen. Bedekt dit alles met de andere helft van het deeg en sluit de boorden goed. Leg de amandelen bovenop het deeg, de een tegen de ander, als een soort tapijt, maar leg ze niet te dicht tegen de randen. Zet de taart in de oven en verlaag de temperatuur tot 200°C. Laat de taart ca. 30 minuten bakken. Bestrooi met poedersuiker. Bron: Ciao Italia

Torta Pasquale Siciliana is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige mosselen met Siciliaanse saus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassata Siciliana
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Cassata siciliana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rundvlees à la caponata Siciliana
2 uur-
Bekijk recept

Torta di noci
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Torta salata
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Torta al limone met Italiaans schuim en basilicum-citroensiroop
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met amandelen
20 min Nagerecht
Bekijk recept