Tomatentaart met mozzarella

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het bladerdeeg uit op een taartvorm of op een bakplaat met alu-folie en prik er gaatjes in met een vork. De mosterd uitstrijken over het bladerdeeg en ook op de randen. De tomaten in schijfjes snijden ! en dicht tegen elkaar op de mosterd leggen. De mozzarella in blokjes snijden en over de tomaten strooien. Hierover de basilicum of provençaalse kruiden en een straaltje olijfolie. Nu strooi je de gemalen gruyère erover zodat de taart kan gratineren. In een voorverwarmde oven th7(210°C) plaatsen gedurende 30 min. Deze taart kun je zowel warm als koud eten. Indien je het deeg op de bakplaat uitgerold hebt, kun je gemakkelijker stukken snijden zodat je deze ook kunt serveren als aperitiefhapje(tapa). Eventueel kan de mosterd vervangen worden door room, of ook nog andere groenten zoals paprika's toevoegen.

Tomatentaart met mozzarella is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tomatentaart met zoete ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart met zoete ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept