Tompouce met chocolademousse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 225 graden Celsius. Bladerdeeg in ca. 5 minuten laten ontdooien en bakplaat invetten. Plakjes diagonaal doormidden snijden en op bakplaat leggen. In kommetje eidooier loskloppen. De bladerdeeg bestrijken met dooier en suiker en amandelschaafsel erover strooien. In midden van de oven in ca. 10 minuten goudbruin bakken en laten afkoelen. Bladerdeegdriehoekjes overlangs halveren. Onderste helften elk op een bord leggen. Met natgemaakte ijsbolletjestang 2 bolletjes mousse erop scheppen en vervolgens de bovenste driehoekjes erop leggen. Licht bestrooien met poedersuiker.

Tompouce met chocolademousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce Napoleon van melkchocolade en appel-rozemarijnijs
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen-tompouce
25 min Voorgerecht
Bekijk recept