Vanillesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een kwart liter melk 60 gr suiker (laat net niet koken). Klop intussen 2 eidooiers, 1 heel ei, 1 zakje vanillesuiker en 1/8 liter melk door elkaar. Giet het vanillemengsel bij de hete melk, verwarm op laag vuur, neem van het vuur en laat nog 10 minuten staan. Giet de saus door een fijne zeef en houd au bain marie warm tot gebruik of serveer koud. (Schrik niet wanneer de saus erg vloeibaar blijft. Dat is namelijk de bedoeling.)

Vanillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept