Vanillesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Splijt het vanillestokje en breng dit met de melk en het zout aan de kook; laat het 15 minuten trekken.
- Roer de eierdooiers los met de suiker en een beetje hete melk en giet dit terug bij de overige melk.
- Laat de massa onder goed roeren, zonder te laten koken, binden.
- Verwijder het vanillestokje voor gebruik. TIP: - Roer wat stijfgeslagen slagroom door de vanillesaus

Vanillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept