Varkensfiletlapje met sesamkorstje en annanassssau

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een diep bord het ei los met de gemberpoeder, sesam olie en een beetje zout en peper en haal hier de varkenslapjes doorheen en wentel ze dan door de sesamzaadjes, goed aandrukken, verhit in een koekepan de olie en bak hier in de sesamlapjes in 2 a 3 minuten gaar. Verwarm dan ondertussen in een klein steelpannetje de annanas met het vocht , daarbij de azijn, de sojasaus en de mosterd. Roer een papje van de maizena met een klein beetje water en voeg roerend aan de annenas toe, goed blijven roeren tot het vocht gebonden is op smaak brengen , leg de natuurlijk warm gehouden varkenslapjes op een bord en schep de saus er naast

Varkensfiletlapje met sesamkorstje en annanassssau is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane gnocchi met courgette & basilicumsaus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild varkensfiletlapje met broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje Met Indiase Kerriesaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept