Varkenshaasje in champignonroomsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor het varkenshaasje Laat de boter smelten in een pan. Kruid het varkenshaasje met peper en zout. Bak het varkenshaasje rondom bruin. Zorg dat de binnenkant rosé blijft. Haal het varkenshaasje uit de pan en leg het even op een voorverwarmde schotel. Giet het braadvocht nog niet weg. Voor de champignonroomsaus: Laat wat boter smelten in een pan. Stoof de champignons in de boter en besprenkel ze met citroensap. Giet de vleesbouillon in de pan waarin u het varkenshaasje hebt gebakken. Is het braadvocht losgekomen, voeg dan de room toe om de saus aan te dikken. Breng de saus op smaak met madera, peper en zout. Voeg vervolgens de gestoofde champignons toe en de saus is klaar. Snijd het varkenshaasje in sneden en overgiet met de champignonroomsaus. Serveren met kroketten of gebakken aardappeltjes.

Varkenshaasje in champignonroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept