Varkenshaasje in rode wijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het varkenshaasje in plakjes van 1/2 cm. snijden en even door de gekruide bloem halen ( bloem - peper - zout ). We bakken eerst de spekteerlingen in een stevige pan goudbruin tot ze krokant zijn. Eruit halen. De varkensplakjes in het uitgebakken spekvet laten kleuren zodat ze langs beide zijden mooi bruin zijn (eventueel wat olie toevoegen). Voeg er nu de champignons en de zilveruitjes aan toe en laat alles samen nog even bakken. Begiet nu met de rode wijn en laat alles gedurende 15 minuten op een zacht vuur sudderen. Schep alles op een mooie sierschotel en bind de saus met wat bewerkte boter tot een gebonden ingekookte saus. Giet dit over de bereiding en dien op met gekookte aardappeltjes en een glas rode wijn.

Varkenshaasje in rode wijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept