Varkenshaasje in spekjasje met kruidenkaas en room

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het varkenshaasje in stukken van ongeveer 4 cm snijden en lichtjes plat drukken. Elk schijfje spek met kruidenboter insmeren en rond de stukken varkenshaasje draaien.Vaststeken met tandenstokertje indien nodig . Champignons in 4 snijden (in 2 als ze klein zijn) en koken ,een soeplepel citroen aan het kookwater toevoegen. De room in een kommetje gieten en kruiden naar smaak, opwarmen. De champignons afgieten en toevoegen aan de roomsaus. De bereidde varkenshaasjes in een braadpan bakken tot rosé.Ze schikken op een schotel en de baksaus al roerend bij de room mengen. De roomsaus met champignons over de gebakken varkenshaasjes gieten. Opdienen met aardappelkroketten. Garneren met platte peterselie takjes. Dit is een recept van Mevr. Rosette Deruyter

Varkenshaasje in spekjasje met kruidenkaas en room is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept