Varkenshaasje met pistachenootjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Witte gedeelte van de bosuitjes klein snijden en glazig fruiten. Fond, bier en honing toevoegen. ca. 10 min inkoken tot 1/3 van de hoeveelheid. Nootjes met helft van peterselie en basilicum hakken, rest van de bosuitjes in plakjes snijden en wat peper erdoor mengen. Varkenshaasjes in lengte opensnijden en vullen met mengsel. Dichtbinden met touw of prikkers. Varkenshaasjes rondom gaar en bruin bakken in ca. 15 a 20 min. Mengsel van fond en bier toevoegen en even laten smoren. Schenk het vocht in een sauskom. Varkenshaasjes in plakjes serveren op een voorverwarmd bord of schaal en garneren. Lekker met broccolie en aardappelpuree.

Varkenshaasje met pistachenootjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept