Verwijder het vet van het varkenshaasje en snijd het in diagonale sneden van 1 cm dik. Rol de sneden uit met een deegrol zodat ze twee keer zo groot worden. Meng de bloem met wat zout en peper. Rol de stukjes vlees eventjes door dit mengsel. Smelt de boter en 1 el olijfolie in een grote pan en doe de ui er in voor 3 minuten. Voeg de champignons toe en laat ook 3 minuten bakken. Haal uit de pan en leg op een bord. Doe opnieuw 1 el olijfolie in de pan en bak de sneetjes vlees 4 minuten aan elke kant. Voeg de cognac toe. Schep het vlees op een verwarmde schotel en bedek met folie. Doe de nootmuskaat en de slagroom in de pan en laat 1-2 minuten koken op zacht vuur. Voeg de ui en de champignons toe aan deze saus. Voeg het vlees toe en laat zachtjes koken. Dien op met fijngestampte aardappelen en seizoensgebonden groenten.
Varkenshaasje met seizoensgroenten is een recept van Jerryke's Cuisine