Varkenshaasje met tomatensaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het varkenshaasje een kwartiertje bakken in boter. Draai het halfweg wel eens om. Bestrooi het met zout, peper en wat scherpe paprika. De saus: Snij de ui in halve ringen. Verhit de olie en laat de ui 5 minuten zachtjes bakken. Pers de knoflook uit boven de olie. Roer tomatensap, honing, azijn, mosterd, zout en scherpe paprika erdoor. Laat het geheel ongeveer 15 minuten zachtjes inkoken. Vergeet niet af en toe even te roeren. Bak ondertussen de bospaddestoelen en kruid ze met peper en zout. Serveer het vlees op een onderlaag van de bospaddestoelen te midden van de tomatensaus. Werk af met enkele takjes basilicum.

Varkenshaasje met tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept