[color=blue:abc880d49e]Voor de varkenshaasjes[/color:abc880d49e] Kruid de varkenshaasjes met een weinig peper en zout. Kleur ze rondom aan in een braadpan. Laat ze daarna een 15-tal minuten bakken in de pan. Draai ze geregeld om. Bak tot ze binnenin rose zijn. Haal de haasjes uit de pan en maak de saus aan [color=blue:abc880d49e]Voor de Stroganoff-saus [/color:abc880d49e] Ontvet de pan en blus met een weinig gevogeltebouillon. Snijd de champignons, de ui en de paprika fijn. Stoof de uienringen goudgeel. Voeg eventueel nog wat vetstof toe. Voeg er de afgeborstelde en gesneden champignons en de paprika bij. Stoof tot ze beetgaar zijn. Voeg de rest van de bouillon, de tomatenpuree en de gepelde tomaten toe. Breng het geheel aan de kook. Voeg de room, de cognac en de wodka toe. Laat terug doorkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Smaak het geheel af met de gebroken peperkorrels. Zeer lekker met frietjes of kroketjes