Varkenshaasje Stroganoff

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[color=blue:abc880d49e]Voor de varkenshaasjes[/color:abc880d49e] Kruid de varkenshaasjes met een weinig peper en zout. Kleur ze rondom aan in een braadpan. Laat ze daarna een 15-tal minuten bakken in de pan. Draai ze geregeld om. Bak tot ze binnenin rose zijn. Haal de haasjes uit de pan en maak de saus aan [color=blue:abc880d49e]Voor de Stroganoff-saus [/color:abc880d49e] Ontvet de pan en blus met een weinig gevogeltebouillon. Snijd de champignons, de ui en de paprika fijn. Stoof de uienringen goudgeel. Voeg eventueel nog wat vetstof toe. Voeg er de afgeborstelde en gesneden champignons en de paprika bij. Stoof tot ze beetgaar zijn. Voeg de rest van de bouillon, de tomatenpuree en de gepelde tomaten toe. Breng het geheel aan de kook. Voeg de room, de cognac en de wodka toe. Laat terug doorkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Smaak het geheel af met de gebroken peperkorrels. Zeer lekker met frietjes of kroketjes

Varkenshaasje Stroganoff is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept