Varkenskoteletten met roze pompelmoes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees aan beide kanten laten kleuren in de hete boter en kruiden met peper en zout. De gehakte sjalotten toevoegen en zacht laten gaarbakken. Overgieten met het pompelmoessap en een minuutje laten sudderen. Het vlees uit de pan nemen en warm houden. De mosterd, sojasaus en suiker door de saus roeren en op een hoog vuur laten indikken. Een minuutje voor het einde de gefileerde pompelmoespartjes bijvoegen. De saus over het vlees gieten en garneren met gehakt bieslook. Serveren met wilde rijst.

Varkenskoteletten met roze pompelmoes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept