Varkenskoteletten met zoete wortelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en laat de koteletten aan beide kanten kleuren, kruid met peper en zout en laat verder mooi gaar bakken. Bereid intussen de wortelen. Verhit de olie met 25 gram boter in een brede pan met dikke bodem. Voeg de gehakte ui en korianderzaadjes toe en laat al roerend 2-3 minuten bakken. Voeg de in dunne plakken gesneden wortelen toe en meng er vervolgens de geraspte sinaasschil en het sap door met de sojasaus, kandijsuiker. Breng op smaak met peper en zout. Laat op hoog vuur nog een vijftal minuten al roerend bakken tot de wortelen beetgaar zijn. Voeg er nu de rest van de boter bij en glaceer de wortelen. Neem van het vuur en meng met de gehakte koriander. Schik de koteletten op warme borden en serveer met de zoete wortelen en aardappelcroquetten.

Varkenskoteletten met zoete wortelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept