Varkenslapjes in mosterdsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de varkenslapjes bijna gaar. Laat in een andere koekepan de boter smelten. Doe hierin het fijngesneden uitje en laat dit op een zacht vuurtje in circa 10 minuten gaar smoren. Doe de crème Friche en de mosterd erbij. Voeg al roerend een scheutje witte wijn of water toe. Breng de saus op smaak met wat peper en zout. Laat de varkenslapjes nog even in de mosterdsaus sudderen. Serveer met boontjes en aardappelen

Varkenslapjes in mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept