stoof in 2 eetl. olijfolie 1 minuut de look.Voeg de tomaten toe. Kruid met paprikapoeder-baselicuum-oregana-peper en zout.voeg 1 klontje suiker bij .Roer om en laat 20 minuten zachtjes pruttelen zonder deksel voeg dan de kappertjes erbij.Intussen wentel je de varkenslapjes in bloem.Bak deze in 2 eetl.olijfolie gedurende 1 a 2 minuten goudbruin.Kruid met peper en zout. Giet 1/3 van de tomatensaus in een brede ovenschotel en schik er de varkenslapjes op.overgiet met de rest van de saus.Snij de groene en rode paprika in ringenen snij de mozzarela in 5 schijfjes.Verdeel over de schotel en druk de paprikaringen onder in de saus. bestrooi met parmazaankaas.Laat geduurende 30 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 180graden. smaakt heel lekker met tagliatelle.