Varkenslapjes met perziken & pecannoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de perzikschijfjes uitlekken in een zeef. Roer 1 eetlepel perziksap met sojasaus, gemberpoeder en instant roux tot een sausje. Snij de varkenslapjes in reepjes en schep ze door dit sausje. Verhit de olie in een wok (of braadpan) en pers het half teentje knoflook erboven uit. Voeg het vlees toe en bak het bruin op een hoog vuur, terwijl u het omschept. Schep de plakjes vlees uit de wok op een bord. Maak de pijpajuintjes schoon en bak ze terwijl u ze 2 minuutjes omschept in de wok. Bak de schijfjes perzik 1 minuut mee. Schep honing en pecannoten erdoor. Voeg het vlees erbij en warm alles op tot het door en door heet is. Breng op smaak met zout en peper. Strooi de koriander erover. Heerlijk met kerrierijst en gemengde sla.
Voorbereiding
stijd: 5 minuten
Voorbereiding
stijd: 15 minuten

Varkenslapjes met perziken & pecannoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept