Varkenslapjes met pikante saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De varkenslapjes of koteletten bakken op de gewone manier. Peper en zout. Voor de saus: de fijngesneden sjalotjes lichtjes laten kleuren in de margarine. De bloem erover strooien, goed mengen en daarna azijn en bouillon toevoegen. De augurken en peterselie fijnhakken en bij de saus doen. Op de borden de varkenslapjes schikken en overgieten met de saus. Dit alles opdienen met een aardappelpuree en erwtjes.

Varkenslapjes met pikante saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept