Varkensmignonettes met selderpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de mignonettes: Wrijf de varkensmignonettes in met zout, peper en marjolein. Bak ze vervolgens in een hete pan langs beide zijden mooi bruin. De mignonettes mogen een beetje rose blijven. Zo blijft het vlees lekker sappig. Voor de selderpuree: Schil de aardappelen en de knolselder en kook beide gaar in licht gezouten water. Prik regelmatig met een vork in de knolselder. Zo kunt u voelen of hij al gaar is. Laat vervolgens even uitlekken. Pureer de aardappelen en de knolselder. Roer een klontje boter door de gepureerde aardappels en knolselder en voeg er de melk aan toe. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Tip: Doe een eitje door de puree.

Varkensmignonettes met selderpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lozèrelam met cantharellen en wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ragout van hinde met bospaddenstoelen en kastanjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Met nootjes gepaneerde hindesteak in 't paars en wit
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fazantenbord 'Fine Champagne ' met selderpuree
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestoemp met mignonette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met appel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met amandelkorstje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept