Varkensreepjes met rode peper

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rode peper schoon, verwijder de zaadjes en snij ‘m fijn. Verhit een eetlepel olie in de wok. Pel de knoflook, pers ‘m uit en bak ‘m gedurende 1 minuutje samen met de peper op de hoogste stand. Snij het vlees in reepjes, voeg deze toe en laat ze 2 minuten meebakken. Schep daarna het vlees uit de wok en houd het warm onder aluminiumfolie. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de champignons, sojascheuten en prei een tweetal minuutjes. Trek de mie uit elkaar en laat ‘m 2 minuten meebakken. Voeg het vlees toe zodra de mie warm is. Verwarm nog even door en breng op smaak met sojasaus.

Varkensreepjes met rode peper is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept