varkensribbetjes uit New Mexico.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe alle kruiden in een oude jampot, sluit die af en schud alles goed door elkaar.
- Droog de ribbetjes met huishoudpapier en wrijf dan het vlees gul in met de kruiden; leg ze op een schaal, dek af met folie en laat enkele uren tot een halve dag rusten in de koelkast.
- Leg de ribbetjes op de grill of barbecue maar zorg ervoor dat ze elkaar niet overlappen; - Dek indien mogelijk het vlees af en laat ongeveer anderhalf uur braden tot het vlees zacht is en makkelijk van het been te halen is.
- Neem het vlees van de grill en leg het op aluminiumpapier; sluit dit als een papillote ; en stop dit alles nu nog een uurtje in een bruine papieren zak.
- Open nu de zak en snij de ribbetjes van elkaar en dien ze op met de barbecuesaus die je het lekkerste vindt.

varkensribbetjes uit New Mexico. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Varkensribbetjes met druiven en gebakken groente
30 min-
Bekijk recept
Spare ribs uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Feijoada
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In de oven gebakken ribbetjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept