varkensvlees in roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

varkensvlees laderen met reepjes spek [met een ladeernaald] , ui in ringen snijden,peper en zout toevoegen. vlees in een pannetje met de uiringen er bovenop een nacht in de koelkst zetten. andere dag het vlees in de gesmolten boter goed bruin braden daarna bouillon verwarmen , wijn toevoegen [nooit koud op het vlees doen] het vlees bijna gaar braden, de bovenkant met zure room bestrijken , verder garen totdat er een zacht korstje ontstaat. het vlees in porties snijden en op een schaal leggen,de rest van de room bij het braadvocht en over het vlees gieten. met schijfjes citroen garneren , en met warme rijst opdienen

varkensvlees in roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept