Varkensvlees op z'n Thais

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Varkensschouderlappen in dunne plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukken snijden. Gemberwortel schillen en fijnraspen. Shii take schoonvegen en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken.
- In een wok de olie verhitten. Plakjes vlees al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Shii take, bosui en gemberwortel erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen.
- Al omscheppend het gerecht nog ca. 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. -. Gerecht overdoen op een warme schaal en garneren met takjes koriander.
- Lekker met mihoen en roerbakgroenten.

Varkensvlees op z'n Thais is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Thais rundvlees met oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept