Vegetarische granencake

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meet het volume van de gierst in een maatbeker en voeg er tweemaal het volume water aan toe. Laat gedurende 20 minuten koken op een heet vuur. Snipper ondertussen de uien fijn en stoof ze in de margarine. Voeg er de in stukjes gesneden seitan en olijven bij, dan de gierst en vervolgens de gist, de kruiden en het ei. Breng op smaak met peper en zout. Giet de bereiding in een ovenschotel of bakvorm en laat gedurende 40 minuten gaar worden in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat afkoelen en dien op met een groene sla.

Vegetarische granencake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept