Vegetarische römertopfschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de romertopf 15 minuten in kout water en voorvrewarm de over op 210 graden. Kook de eieren. Snij de ui, snuibonen, perzik en pakrika in stukjes. Doe deze in de römertopf en meng de kruiden en het blik tomaten er door heen. Maak de tomaten ook een beetje in stukjes. Leg de eieren erin en zorg dat ze bedekt zijn onder het groentemengsel. Doe de deksel op de römertopf en zet de hem een 50 minuten in de oven. Haal hem vervolgens eruit en strooi de cashewnoten over het mensel. Serveer het met rijst

Vegetarische römertopfschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept