Velouté van kalebas met rivierkreeftenstaartjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de melk, de kalebasblokjes, de gember en de kruidnagels gedurende 20 minuten lichtjes koken. Haal ze door de zeef en houd warm. Versnijd de rivierkreeftenstaartjes maar laat twee stukken heel voor de afwerking. Doe een streepje olijfolie in een pan met een anti-aanbaklaag, warm op en doe alles erin. Voeg wat peper uit de molen toe en laat de bereiding uitlekken op keukenpapier. Giet de soep in een voorverwarmd bord en parfumeer met de zwarte peper en de muskaatnoot. Teken met behulp van een soeplepel cirkeltjes in de licht opgeklopte room die u voorzichtig aan de velouté heeft toegevoegd. Bestrooi met bieslook en schik de rivierkreeftenstaarten in de soep. Werk het bord af met de twee hele staarten. p.p: 386 kcal

Velouté van kalebas met rivierkreeftenstaartjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Veloute Van Kalebas Met Rivierkreeftenstaartjes
20-30 min -
Bekijk recept
Rivierkreeft Op De Wijze Van De Groentenboer
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salada mista
0 min
Bekijk recept
SALADA MISTA
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept