Laat de bladerdeegplakjes ontdooien. Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de appel in dunne plakjes. Bewaar twee mooie stukjes met rode schil om later een hartje te vormen. Laat boter zacht worden en bestrijk daarmee twee afzonderlijke plakjes bladerdeeg. Bestrooi ze met suiker en dek af met de overgebleven twee plakjes. Rol ze uit tot twee vierkanten van ca. 20 cm. Snijd indien nodig in vorm. Leg op een ingevette ronde bakvorm één vierkant bedek dat met plakjes appel maar laat de randen en hoeken vrij. Besprenkel met de helft van de armagnac. Leg het andere vierkant er dwars op, zodat ze samen een ster vormen en druk de randen aan. Bak in de oven in ca. 12 minuten goudbruin. Bestrijk met boter, schuif de ster op een aardewerken schaal, gameer met een ap-pelhart en serveer heet Besprenkel ze eventueel met de rest van de armagnac of cognac en flambeer.