Victoriabaars gegratineerd op Ardense wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de spinazie ontdooien in een bodempje water. Knijp vervolgens al het water eruit. Bestrooi met peper en zout en meng de room erdoor. Bedek er de bodem van een grote gratineerschotel mee.
- Dep de visfilets droog en verdeel ze over de spinaziebodem. Leg de sneden ham op de visfilets. Sluit af met de sneden kaas.
- Laat 35 minuten bakken in de op 180°C voorverwarmde oven.
- Zet de schotel daarna even te gratineren de ovengrill.

Victoriabaars gegratineerd op Ardense wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept