Vietnamese slarolletjes met dip

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en droog de slablaadjes. Was en snijd de komkommer in smalle reepjes. Was en halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd in smalle reepjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd in smalle reepjes. Was en droog de kruidenblaadjes. Verdeel vlak voor het serveren de groentereepjes en de kruidenblaadjes over de 8 slablaadjes. Rol elk slablaadje mooi op. Leg op elk bord 2 slarolletjes en geef er per persoon een klein schaaltje met sojasaus of de sojadip bij. anders kan ook: laat de mensen aan tafel zelf de rolletjes maken. Zet dan naast bovenstaande groenten ook gekookte gepelde garnalen, reepjes krabstick, taugé, verse korianderblaadjes en partjes limoen in bakjes op tafel klaar.

Vietnamese slarolletjes met dip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept