Vis goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Vis besprenkelen met citroensap.
- Spek zachtjes uitbakken en uit de pan scheppen.
- Vis in +/- 3 minuten bakken en uit de pan nemen. Ui +/- 5 minuten bakken, paprika en paprikapoeder toevoegen.
- Daarna tomatenblokjes en vocht erbij, 5 minuten laten smoren. Vis en spek erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Doorwarmen en als laatste créme fraiche erdoor roeren.
- Serveren met pasta.

Vis goulash is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept