Walnootkoekjes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter glad met het zoetmiddel. Voeg het water bij scheutjes tegelijk toe (in het begin kleine scheutjes, anders gaat het schiften). Klop dit tot een homogene massa tot alle suiker of stroop is opgelost. Vermeng het meel met de kruiden en de noten en roer dit bij gedeelten door de botermassa. Kneed het deeg met een houten lepel, tot het van de kom loslaat. Laat dit soepele deeg tenminste 1 uur rusten op een koele plaats (niet in de koelkast) en snijd er vervolgens vormpjes van. Bakken in een voorverwarmde oven gedurende ± 15 minuten op 180ºC, middelste richel.

Walnootkoekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Walnootkoekjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kark b tamar wa jowz (dadel-walnootkoekjes)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
WALNOOTKOEKJES
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Blauwe Schimmelkaasfondue Met Walnoot-dipkoekjes
30-60 min -
Bekijk recept

Walnootkoekjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kark b tamar wa jowz (dadel-walnootkoekjes)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
WALNOOTKOEKJES
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Blauwe Schimmelkaasfondue Met Walnoot-dipkoekjes
30-60 min -
Bekijk recept