Warme chocolademousse

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de chocolade in de magnetron gedurende 2 minuten op 500W. Voeg al roerende de helft van de poedersuiker en de boter toe. Laat dit mengsel enigszins afkoelen. Klop met een mixer de eierdooiers wilt en schuimig en spatel ze door het chocolademengsel. Sla de eiwitten stijf met de resterende poedersuiker. Spatel de eiwitten door het chocolademengsel. Beboter 2 ramequins en bestuif ze met bloem. Vul de ramequins voor de helft met het chocolademengsel. Plaats de ramequins gedurende 25 minuten au bain marie in een tot 190°C voorverwarmde oven. Plaats de ramequins op borden en bestuif ze met poedersuiker.

Warme chocolademousse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept