Warme ijstaart

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de eiwitten tot schuim met wat kokosnoot en bloemsuiker.
- Laat de sorbet op kamertemperatuur komen en strijk deze uit op de taartbodem zodat deze volledig bedekt raakt.
- Spreid daarna het opgeklopt eiwit over de volledige oppervlakte van de sorbet. Doe de rest van de kokosnoot hierover.
- Verwarm uw oven voor (grill stand) op 250°C en zet uw taart zo dicht mogelijk bij de grill.
- Haal de taart eruit als het eiwit goed gebruind is en eet onmiddellijk anders smelt het ijs. Het kontrast koud-warm heeft altijd veel succes !

Warme ijstaart is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept