Pastaschelpjes met kabeljauw en roomkaas

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175° C. Kook de schelpen 2 minuten. Splits de eieren. Pureer de visfilet met de roomkaas, de eierdooiers, wat zout, peper en cayennepeper. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door de vismassa. Bereid de wijnsaus met het water en de melk en roer er de helft van de kaas door. Vul de schelpen met de vis, leg ze in een ingevette ovenschaal, schenk de saus erover, strooi de rest van de kaas erover en bak het gerecht 25-30 minuten.

Pastaschelpjes met kabeljauw en roomkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Minestrone primavera
20 min-
Bekijk recept
Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met venkel en zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpjes met gerookte haring
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept