Pasteitjes met champignonragout

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de pasteibakjes even in de hete oven, dan worden ze vers en heel knapperig. Maak de champignons schoon; snijd de grote exemplaren door en kook ze gaar in de bouillon. Smelt de boter, doe er in eenmaal de bloem bij en roer tot alle bloem door de boter is opgenomen. Voeg geleidelijk wat van de bouillon toe en blijf roeren om geen klontjes te krijgen. Tot slot de rest van de bouillon met de champignons geheel toevoegen en 5 min. op laag vuur laten pruttelen. Roer vlak voor het opdienen de gehakte peterselie, zure room en wat zout door de ragoit en maal er wat verse peper over. Bakjes vullen; dekseltjes er weer opzetten en meteen serveren. Smakelijk !!

Pasteitjes met champignonragout is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld brood met champignonragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonragout met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout
10-20 min -
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept