Zalm in papillot en paprikapuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 250°C (stand 8-9). Maak de uien schoon en snijd ze in dunne ringen. Leg ze met de witte wijn in een sauteerpan en laat ze zachtjes koken tot de wijn verdampt is. Giet de paprika's in de sauteerpan, roer goed en laat ze sudderen tot ze allemaal goed ontdooid zijn.. Mix alles goed, samen met de slagroom. Giet de puree in een kookpot, voeg zout en peper toe en houd warm. Strooi zout en peper op de zalmfilet, besprenkel met citroensap. Leg ze op 4 bladen perkamentpapier en maak de papillotten dicht. Leg ze 6 tot 8 minuten in de oven. Open de papillotten. Breng de inhoud over op een dienschotel en leg de paprikapuree rond de zalm. U kunt de papillotten ook zo op de borden serveren en de puree erbij opdienen.

Zalm in papillot en paprikapuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde burgers met witlof en paprikapuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde paprika-aardappelpuree
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Terrine van gerookte paling in kerriegelei
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept