Zalm in witte wijnsaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Twee stukken zalm van 200gr peper en zout erop doen in boter bruin bakken.
- Zalm uit de pan nemen,voor de saus 2 sjalotjes fruiten wijn erbij doen dan het potje creme fraich de eierdooier en de kappertjes mengen en ook de wijn erbij doen goed blijven roeren tot de saus goed gebonden is de zalm er weer bij doen en goed warm opdienen.

Zalm in witte wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept