Zalmcarpaccio met avocado

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de avocado’s en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de avocado met koriander, bieslook, 2 eetlepels limoensap en zout en peper naar smaak. Roer 2 eetlepels limoensap met de mayonaise en zout en peper naar smaak tot een dressing. Spreid de plakjes zalm op vier borden uit en schep in het midden een bergje avocadosalade. Sprenkel de dressing over de zalm.

Zalmcarpaccio met avocado is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Bart van Olphens zalmcarpaccio
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpacciotoastjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met gember
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmcarpaccio met groene appel
10 min Voorgerecht
Bekijk recept