Zalmfilet in bladerdeeg

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 200C. Snijd de zalmfilets in kleine stukjes en verdeel ze over de 5 plakjes bladerdeeg. Bestrijk elk stukje zalm met een eetlepeltje creme fraîche en strooi de italiaanse kruiden en de parmezaanse kaas erover en bestrooi ze met een snufje peper en zout. Klap nu de plakjes bladerdeeg naar boven toe dicht, en knijp de puntjes bij elkaar goed dicht. Bestrijk ze met wat ei. Leg de bladerdeeghapjes op een ingevette bakplaat of ovenschaal. Zet ze in de oven en laat de bladerdeeghapjes in ca. 10-15 minuten gaar worden, tot het bladerdeeg er goed uit ziet.

Zalmfilet in bladerdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept