Zalmhaasje met sjalottensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de wijn tot de helft inkoken, voeg de fijngehakte sjalotten toe, het in stukjes gesneden tomatenvlees, de gevogeltebouillon, kruidentuiltje peper en zout. Laat nog 5 minuten koken zonder deksel. Mix de saus. (dit kan eventueel al op voorhand gemaakt worden.) Pocheer de vis 5 minuten in de saus en kruid eventueel bij. (ik heb er een klontje suiker bij gedaan want vond het een beetje zuur) Zalm opdienen omringd met de saus en geef er gekookte rijst bij. Garnier met dille of wat bieslook.

Zalmhaasje met sjalottensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonades met sjalottensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendijen met rauwe ham en salie
30 min-
Bekijk recept
Sjalottensaus
10-20 min -
Bekijk recept

Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmhaasje met groene aspergetips
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nigiri sushi
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept