Aardbeiengranita

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de aardbeien schoon. Breng in een steelpan 1 dl water met de suiker aan de kook en laat ca. 2 minuten koken. Laat de siroop afkoelen. Pureer de aardbeien en meng de siroop en het citroensap erdoor. Schenk de massa in een diepvriesdoos en zet het in de vriezer. Roer elk half uur de massa om, met name langs de randen. Na ca. 6 uur heb je een heerlijke granita.

Aardbeiengranita is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
375 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Aardbeiengranita met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita in 5 min
Bekijk recept
Aardbeiengranita
375 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiengranita
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept