Aardbeienijs en zelfgemaakte schuimgebakjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Was de aardbeien en haal er de steeltjes uit, snijd ze in stukjes; bewaar 6 volledige aardbeien voor de decoratie. Doe alles in de keukenrobot; voeg het citroensap en de suiker toe: pureer alles. Meng het geheel met de kwark. Zet het gedurende 5 uur in een plastic doos in de diepvriezer. Haal het ijs een kwartier voor u het opdient, uit de diepvriezer; schep er bolletjes van en doe ze in de ijscoupes en versier met de resterende aardbeien.

Aardbeienijs en zelfgemaakte schuimgebakjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-schuimgebakjes Met In Champagne Gepocheerde Peren
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte schuimgebakjes :
0 min
Bekijk recept
Sorbetpiramide
0 min
Bekijk recept
Schuimnotengebak
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept