Asperge-peterseliepannetje uit de oven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges rondom met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige uiteinden. Kook 10 min. in ruim water. Giet af, laat iets afkoelen en snijd in 3 stukken. Verdeel over de pannetjes of schaaltjes. Verwarm de oven voor op 190 °C. Klop de eieren los met de crème fraîche, verkruimel de geitenkaas erboven en schep om. Voeg de peterselie en peper en zout naar smaak toe. Schenk over de asperges en bak in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar. Lekker met geroosterd brood. Tip Met gegrilde tomaat en krieltjes met kruidenboter maakt u hier een compleet hoofdgerecht van.

Asperge-peterseliepannetje uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept