Aspergemousse met gerookte zalm

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de gelatinebladen in een beetje koud water. Breng 50 ml van het aspergevocht aan de kook. Los de gelatinebladen er in op en laat uitlekken. Doe de aspergepunten in de mixer samen met het aspergevocht, de in stukjes gesneden hardgekookte eieren en de room. Mix. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Leg de helft ervan in een schotel. Giet er de aspergebereiding over en leg er tenslotte de rest van de zalm op. Plaats voor het opdienen 4 uur in de koelkast.

Aspergemousse met gerookte zalm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergemoussehapje met dille
145 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse met asperges
10 min - Voorgerecht
Bekijk recept