Ardense kotelet met forestiëregroenten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de Ardense koteletten +/- 2 u ontdooien op kamertemperatuur (of 7 min. op de ontdooistand in de microgolfoven). - Verhit 2 eetl. boter in een braadpan en kleur de Ardense koteletten 2 min. aan elke kant.
- Voeg nog een eetl. boter toe, zet het vuur zachter en laat de koteletten ongeveer 10 min. verder bakken. De laatste minuten afdekken met aluminiumfolie, die u een paar keer doorprikt hebt, zodat het korstje krokant blijft.
- Voor de groenten verwarmt u 1 eetl. olie in een brede kookpot of een wok.
- Verwarm de diepgevroren groenten zonder af te dekken, zodat ze mooi groen blijven. Schep voortdurend om. Kruiden is niet nodig.
- Opdienen met deegwaren (bv. Griekse pasta of tagliatelle) of hertoginnenaardappeltjes.

Ardense kotelet met forestiëregroenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep van doperwten en peultjes met gerookte forel
Lunchgerecht
Bekijk recept
Omelet met Ardense ham
20 min
Bekijk recept