Artisjokbodems met Zalm en Garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de artisjokbodems een uur marineren in olie met azijn. Laat ze goed uitlekken.
- Snij de zalm in kleine brunoise. Meng de geraspte mierikswortel met de room en de zalm. Geef er een vleugje suiker bij en wat zout. Vul de artisjokbodems met dit mengsel.
- Reduceer de visfumet samen met de wijn tot de helft. Klaar hem met eiwit.
- Week de blaadjes gelatine in koud water en los ze dan op in de visfumet.
- Leg enkele garnalen op de artisjokbodems en zet ze koud weg. Als de gelei bijna koud is trekken we de artisjokbodems twee keer door de gelei. Serveer goed koud.

Artisjokbodems met Zalm en Garnalen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept